Natuurrijke landgoederen

Home   »   Natuurrijke landgoederen

Wilt u werken aan een sterk landgoed dat niet alleen vertrouwt op een rijk verleden, maar ook bijdraagt aan een natuurrijke toekomst? Wij werken graag mee!

Landgoederen maken onderdeel uit van ons historisch erfgoed. De overheid doet er daarom veel aan om dit erfgoed te beschermen en te bewaren voor de toekomst. Dit doet zij onder andere door het verstrekken van subsidies. Wil een landgoed aanspraak maken op een dergelijke subsidie, dan moet zij komen met een gedegen plan van aanpak. NLadviseurs helpt landgoederen met het opstellen van een dergelijke aanvraag voor met name het landschap dat het landgoed vaak omringt. In de aanvraag nemen we een omschrijving van het landschap op en geven aan welke maatregelen er genomen moeten worden om dit landschap terug te brengen naar de oorspronkelijke staat of om het landschap te bewaren voor de toekomst.

Voor landgoed Huis Sevenaer deden wij een subsidie-aanvraag die succesvol werd gehonoreerd. Dankzij de gelden die vanuit de overheid vrijkwamen, kan het landgoed bouwen aan een duurzame toekomst.

Interesse? Neem contact met ons op: