Terreinonderzoek

U bent hier: Home 5 Diensten 5 Terreinonderzoek

Ontdek de verborgen natuurlijke schatten van je terrein: flora en fauna inventarisatie voor grote bedrijven!

Bij het plannen van de ontwikkeling van een terrein of het optimaliseren van het beheer, is het van onschatbare waarde om te weten welke natuurlijke schatten er verborgen liggen.

Wij zijn je partner voor een uitgebreide inventarisatie van flora en fauna en presenteren onze bevindingen in een helder rapport. Hierdoor krijg je diepgaand inzicht in de natuurlijke rijkdommen van je terrein. Ontdek welke soorten er leven, hoeveel exemplaren er zijn en welke van hen beschermd zijn.

Wij bieden:

Grondige inventarisatie: ons team van experts gaat nauwkeurig te werk om de flora en fauna op je terrein te identificeren en te documenteren. Geen enkel detail blijft onopgemerkt.

Heldere rapportage: wij presenteren onze bevindingen in een overzichtelijke rapportage, zodat je snel en gemakkelijk kunt begrijpen welke natuurlijke schatten je terrein herbergt.

Beschermde Soorten: onze rapportage geeft duidelijk aan welke soorten beschermd zijn, waardoor je met zorg en respect voor deze dieren en planten kunt handelen.

Wat levert onze dienst u op:

Inzicht in natuurlijke rijkdommen: ontdek de onontdekte biodiversiteit op je terrein en de waarde ervan voor je bedrijf.

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid: toon je inzet voor milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid door rekening te houden met de natuurlijke omgeving.

Efficiënte planning en beheer: maak weloverwogen beslissingen voor ontwikkelingsprojecten en optimaliseer je beheer voor een beter rendement.

Compliance en wetgeving: blijf in overeenstemming met de wettelijke voorschriften met betrekking tot beschermde soorten.

Ontdek de waardevolle natuurlijke troeven van je terrein en benut hun potentieel ten volle. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en laat ons je bedrijf helpen om in harmonie met de natuur te groeien.

Vragen?

Laat je gegevens achter

Nieuw veld

Het terreinonderzoek is onderdeel van het thema Natuur & Ondernemen→.

Irene Hesseling

.

Irene Hesseling

Projectleider Natuur & Ondernemen

VRAAG HET ONZE EXPERT

Meer weten?

Wil je ook in harmonie met de natuur groeien? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kennismaken?

Benieuwd hoe je duurzaam groen kunt ontwikkelen of hoe natuurontwikkeling er in de praktijk uitziet?
We denken graag mee, geven ecologisch advies en nemen (veel) werk uit handen.