Vacatures

Heb jij net als wij passie voor openbaar groen en natuur met een functie? Kun jij je vinden in ons motto; sterke natuur voor iedereen ? Check onze vacatures en word onderdeel van het NLadviseurs-team!
Je bent hier: Home 5 Werken bij
Projectleider Ecologie

Voor een toenemend aantal projecten in zowel landelijk als stedelijk gebied zoeken we een bevlogen projectleider ecologie voor 24 tot 40 uur per week. Is het jouw persoonlijke missie om de Nederlandse natuur mooier en veerkrachtiger te maken met de inzet van de talenten die je hebt? Bij ons maak je van je ecologische kennis en passie voor natuur je dagelijkse werk.
 
Over NLadviseurs

NLadviseurs is een adviesbureau met passie voor natuur met een functie. Wij helpen beleidsmakers, bezitters en beheerders van natuur hun groene ambities waar te maken. Onze talentvolle specialisten geven praktische invulling aan hoe-dan?- vragen en verzekeren onze opdrachtgevers van goed doordachte groene plannen waarmee ze naar buiten kunnen. Ons werk doen we door het hele land, maar onze thuisbasis is de groene stad Arnhem. Ons team is divers en bestaat uit adviseurs, ecologen, GIS-medewerkers en communicatiespecialisten.
 
Wat ga je doen?
Je coördineert diverse projecten die je samen met collega’s uitvoert. Je bent verantwoordelijk voor zowel de ecologische inhoud als de planning en projectbeheersing. Je adviseert onze opdrachtgevers bij het opstellen, onderbouwen en onderzoeken van vraagstukken op het gebied van ‘groene’ wet- en regelgeving. Je gebruikt hierbij je kennis van de Wet natuurbescherming. Op een creatieve manier pas je de ecologische randvoorwaarden toe in de praktijk. Of dat nu gaat om woningrenovatie, bouw of sloop, wegaanleg, gebiedsinrichting, het beheer van bermen of gemeentelijk groen, in al deze situaties weet je op een heldere manier de ecologische vereisten en de Wnb praktisch te maken voor de opdrachtgevers. Jouw adviezen zijn helder voor de klanten en houdbaar in het juridische kader. Je benut de specialistische soortenkennis van je collega’s en stuurt hen hierin aan.
 
Jouw competenties

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau richting ecologie of bos- en natuurbeheer;
 • Je bent een teamplayer en kunt leidinggeven aan adviseurs;
 • Je bent in staat het overzicht te bewaren tijdens meerdere simultaan lopende projecten, deadlines te bewaken en medewerkers mee te nemen in het proces;
 • Je bent communicatief sterk en je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend;
 • Je beschikt over een eigen netwerk, bij voorkeur bij gemeenten, provincies, waterschappen en terreinbeheerders;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het ecologisch werkveld en hebt ervaring met het managen van omvangrijk processen en projecten;
 • Je hebt actuele kennis van de Wet natuurbescherming en weet deze accuraat toe te passen;
 • Je hebt kennis van onderzoeks- en ecologische werkprotocollen, gedragscodes en vergunningstrajecten.

Ons aanbod
Wij bieden een enthousiast, jong team. Ruimte voor creativiteit en mogelijkheden om een positieve impact te maken op biodiversiteit. Daarnaast kun je een marktconform salaris, laptop, flexibele werktijden en het uitzicht op een vaste baan verwachten.
 
Nog vragen?
Jochem van de Kamp (accountmanager ecologie) neemt graag de tijd om antwoord te geven op jouw vragen. E-mail: j.vandekamp@nladviseurs.nl.
 
Stuur je cv en motivatie naar Guido Hamelink: g.c.hamelink@nladviseurs.nl

Student
NLadviseurs heeft altijd twee stageplaatsen en we hebben dus al heel wat studenten over de vloer gehad. Zowel HBO- als MBO-studenten zijn welkom, mits je gemotiveerd bent om je steentje bij te dragen aan het werk in ons team.

Zoek je een stage- of afstudeerplek? Stuur een mail naar Wesley van Zadelhoff:  w.vanzadelhoff@nladviseurs.nl

Geef in de mail aan:

 • wat je opleidingsrichting en jaar is;
 • welke stageperiode het betreft;
 • wat je verwacht van een stage bij NLadviseurs.

We zullen zo snel mogelijk aangeven of er plek is en wanneer we kennis kunnen maken.

Open Sollicitatie
De maatschappij staat voor een grote uitdaging: het toekomstbestendig maken van onze leefomgeving. Dat vraagt de inzet van knappe koppen en harde werkers. Als jij denkt daar je steentje aan bij te kunnen dragen dan staan we altijd open voor een open sollicitatie. 

Stuur ons je CV met een motivatie waarin je beschrijft:

 • wat je kwaliteiten zijn;
 • wat jouw visie op een toekomstbestendige leefomgeving is;
 • wat je graag zou willen doen bij NLadviseurs. 

Stuur dit naar: info@nladviseurs.nl.

We zien de motivatie graag tegemoet!

Vrijblijvend kennismaken?

Laat je gegevens achter

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen?
Of wil je gewoon eens met ons van gedachten wisselen?