Biodiversiteit Impact Scan

U bent hier: Home 5 Diensten 5 Workshop Biodiversiteit Impact Scan

Biodiversiteit is cruciaal, maar wat betekent biodiversiteit eigenlijk voor ons bedrijf of organisatie? Hoe beoordelen we onze impact op het milieu? Wat zijn de toekomstige wet- en regelgevingen? Hoe sturen we richting een natuur positieve bedrijfsvoering? Wij hebben de antwoorden en willen je uitnodigen om samen de wereld van biodiversiteit te ontdekken met onze Biodiversity Impact Scan.

Wat is de Biodiversiteit Impact Scan?
Onze Biodiversiteit Impact Scan is ontworpen om organisaties te helpen potentiële effecten op biodiversiteit in hun waardeketen te identificeren. Het is een interactieve workshop die je in slechts een halve dag meeneemt op een boeiende reis door de wereld van biodiversiteit en natuurbehoud in relatie tot jouw bedrijf.

Hoe werkt het?
Tijdens onze workshop gaan we diep in op het complexe onderwerp van biodiversiteit, met een combinatie van theorie en praktijk. We richten ons op de meest urgente kwesties voor jouw organisatie en laten je de weg naar een natuur positieve organisatie zien. Daarnaast brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Door middel van praktische oefeningen evalueren we de impact van jouw bedrijf op biodiversiteit. Deze aanpak maakt de impact die jouw organisatie heeft op biodiversiteit tastbaar en begrijpelijk voor alle deelnemers.

Waarom onze Biodiversiteit Impact Scan?
Dit is de perfecte eerste stap op weg naar een natuur positief bedrijf. Het helpt niet alleen om bewuster om te gaan met de natuur, maar biedt ook inzichten en mogelijkheden om duurzaamheid te integreren in je bedrijfsvoering. Ontdek de wereld van biodiversiteit met ons en zet de eerste stap naar een positieve impact op onze planeet.

Klaar om de biodiversiteit te verkennen en je bedrijf natuurpositief te maken? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om je plek te reserveren in onze Biodiversity Impact Scan workshop!

Vragen?

Laat je gegevens achter

Nieuw veld

De workshop biodiversiteit impact scan is onderdeel van het thema Natuur & Ondernemen→.

Irene Hesseling

.

Irene Hesseling

Projectleider Natuur & Ondernemen

VRAAG HET ONZE EXPERT

Meer weten?

Wil je meer weten over deze workshop of een plek reserveren? Neem dan contact met ons op!

Kennismaken?

Benieuwd hoe je duurzaam groen kunt ontwikkelen of hoe natuurontwikkeling er in de praktijk uitziet?
We denken graag mee, geven ecologisch advies en nemen (veel) werk uit handen.