Je bent hier: Home 5 Actueel 5 Praten over natuurkansen tijdens de beurs
Praten over natuurkansen tijdens de beurs

Nog heel even geduld: op 27 en 28 september is het weer tijd voor de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Ook NLadviseurs staat op de beurs. Zien we je daar?

In stand 2.3.39 vertellen we je graag meer over hoe onze natuurkansenkaart je helpt bij het realiseren van al je groene plannen in de openbare ruimte. De natuurkansenkaart is een topografische en interactieve kaart van jouw terrein, met daarop huidige natuurwaarden, ecologische kansen en beheermaatregelen om die kansen te realiseren. Je ziet in een oogopslag waar en hoe je bestaand groen kunt versterken of nieuwe natuur kunt ontwikkelen.

NLadviseurs - Vakbeurs Openbare Ruimte

Focus op natuurkansen

De kaart helpt je om te bepalen waar je focus moet liggen en wat je prioriteiten zijn. Je hebt immers letterlijk het grotere plaatje voor ogen. En zo wordt het stukken makkelijker om een planning te maken voor de langere termijn. Je weet direct welke budgetten je wanneer moet aanvragen en dat geeft veel rust en zekerheid in je werk.

natuurkansenkaart

Participatie en communicatie

Die groene plannen realiseer je uiteraard niet alleen. Zodra je in de buitenruimte aan de slag gaat, valt (burger)participatie en communicatie niet meer weg te denken. Om draagvlak te creëren voor je groene plannen, wil je bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden laten meedenken, -beslissen en -werken. Daar helpen we je desgewenst ook bij, met advies en ondersteuning in de praktische uitvoering van participatietrajecten.

Meer weten?

Kom zeker langs bij stand 2.3.39 op de Vakbeurs! We wisselen graag van gedachten en vertellen je meer over de natuurkansenkaart. Lees hier alvast meer. Kijk voor meer info over de beurs op www.openbareruimte.nl.

Meer lezen over de natuurkansenkaart? Kijk dan eens bij onze dienst Natuurkansenkaart of lees ons artikel over de natuurkansenkaart.

Natuurkansenkaart ➜  Artikel ➜

Gerelateerde berichten

Vogels kijken op Bernardus Golf

Vogels kijken op Bernardus Golf

In het kader van de NGF Birdwatching Day 2024 verzorgden onze ecologen (en vogelaars) Diederik Meijers en Jorina Boer een vogelexcursie op Bernardus Golf in Cromvoirt. Maar liefst veertig soorten vogels lieten zich zien of horen. Birdwatching Day is een jaarlijkse...

Lees meer
Kamsalamanderverhuizing

Kamsalamanderverhuizing

Onze ecologen hebben maar liefst 204 kamsalamanders en zo'n tweeduizend kleine watersalamanders verplaatst vanuit een te dempen sloot in Opijnen naar een nieuwe leefomgeving. De buitendijks gelegen sloot moet wijken voor het verstevigen van de dijk in het kader van...

Lees meer

Kennismaken?

Benieuwd hoe je duurzaam groen kunt ontwikkelen of hoe natuurontwikkeling er in de praktijk uitziet?
We denken graag mee, geven ecologisch advies en nemen (veel) werk uit handen.