Boombeheerplan

U bent hier: Home 5 Diensten 5 Boombeheerplan

Hoe staan je bomen er over vijftig jaar bij? Wil je mooie, volwassen bomen met goed uitgegroeide kronen en een mooie afwisseling in soorten, leeftijd en kleur? Wil je (ook) grote, solitaire bomen die zorgen voor mooie doorkijkjes? Wat je doel ook is, een boombeheerplan geeft een helder overzicht van wat er aan boomonderhoud moet gebeuren om op de lange termijn tot die resultaten te komen.

Staat een boom solitair met voldoende ruimte en zijn de bodemomstandigheden goed? Dan zal de boom min of meer vanzelf uitgroeien tot een gezonde boom met een brede kroon rondom. Staan bomen bij elkaar in een bos of langs paden of spelgebied? Dan kan het nodig zijn om te sturen in de natuurlijke processen.

Wij helpen met een boombeheerplan, waarmee je effectief werkt aan een vitaal en veilig bomenbestand.

Een boombeheerplan laten opstellen?

Laat je gegevens achter

Nieuw veld

ONS WERK

Boombeheerplan in de praktijk

Boombeheer Hooge Rotterdamsche

Boombeheer Hooge Rotterdamsche

Golfbaan de Hooge Rotterdamsche ligt aan de noordzijde van Rotterdam en grenst aan wandelpark het Lage Bergse Bos. De golfbaan sluit qua karakter dan ook naadloos aan op deze parkachtige...

LEES MEER

Het boombeheerplan is onderdeel van het thema Beheer & Inrichting→.

HEB JE VRAGEN?

Effectief en duurzaam  bomen beheren

Heb je een specifieke vraag over de bomen op je terrein of behoefte aan een gedegen plan voor het beheer van je bomen? Laat het ons weten.  

Kennismaken?

Benieuwd hoe je duurzaam groen kunt ontwikkelen of hoe natuurontwikkeling er in de praktijk uitziet?
We denken graag mee, geven ecologisch advies en nemen (veel) werk uit handen.